ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE !

13 Nisan 2019 Cumartesi

KAMUOYUNA DUYURULUR;

Giresun Üniversitesi'nin, "Elit Academy" şirketi başta olmak üzere bu gruba ait diğer şirket ve şirket yetkilileri ile hiçbir resmi ya da gayri resmi  ilişkisi yoktur. "Elit Academy" ve bu gruba ait diğer şirket ve şirket yetkililerince Üniversitemizin adının kullanılması, yazışma, beyanat ve ilanda bulunulması mağduriyete sebep olduğundan ilgili mercilere durum bildirilecek, yasal işlemlerde başlatılacaktır.
Bu ve benzeri şirketlerin yanıltıcı ilanlarına kesinlikle itibar edilmemesi Üniversitemiz, Yurtdışından Uluslararası Öğrenci Sınav Başvurusu, Sınavı, Kabulü ve Kayıt işlemleri ile ilgili tüm duyuruların fso.giresun.edu.tr adresinden ilan edileceğini ve bu sayfada ilan edilen bilgilere itibar edilmesi hususunda Kamuoyuna Duyurulur.